Valikko Sulje

Ihmeet elämässämme

Kun tapahtuu jotain yllättävää positiivista, usein sanomme, että “kävipä tuuri”. Itse en usko onnenpotkuihin tai “tuuriin”. Kaikki tapahtuu osana suurempaa suunnitelmaa, kokonaisuutta ja johon itse voimme omalta osaltamme vaikuttaa.

Diana Cooper kirjassaan Hieman henkisistä laeista (2006) kirjoittaa ihmeiden laista. Vilpitön anteeksianto ja pyyteetön rakkaus ovat energioita, jotka sallivat ihmeet elämässämme. Elämme maassa raskaissa värähtelyissä, joita Karman laki hallitsee. Harjoittelun myötä pystymme pujahtamaan raskaaseen energiaan syntyneestä aukosta Jumalalliseen energiaan. Korkeavärähteinen energia sulattaa ja muuttaa karkeamman energiamme ja tapahtuu ihme. Samalla kun maailmanlaajuinen kollektiivinen tietoisuus avartuu jatkuvasti lisää, yhä useammat ihmiset saavat yhteyden tuohon ihanaan korkeavärähteiseen energiaan (Jumalaan). Sen takia yhä useammat myös kokevat ihmeitä. (Cooper, D., 2006, s 152.)

Samanaikaisuudet ja yhteensattumat ovat  ihmeen eri muotoja. Henkiset valon taustavoimat ohjailevat valtavaa ja suurenmoista maailmankaikkeutta varmistaakseen, että ennalta määrätyt tapahtumat ja tapaamiset toteutuvat juuri oikeaan aikaan. (Cooper, D., 2006, s. 155.)

Värähtelytason kohotessa vedämme puoleemme enemmän henkistä apua, ja ihmeet, yhteensattumat ja samanaikaisuudet ovat maailmankaikkeuden lähettämiä merkkejä, jotta tietäisimme olevamme oikealla tiellä (Cooper, D., 2006, s. 156).

Miten sitten energiatasoa voi kohottaa? Luettelen tässä muutamia itse jokseenkin päivittäin käyttämiäni tapoja: Meditaatio, energiakeskusten tasapainottaminen, rukous, tietoinen läsnäolo, auran puhdistaminen, anteeksianto, pyyteettömään rakkauteen astuminen ja egoon samaistumattomuus. Energiatason kohottaminen em. keinoilla ei välttämättä ole helppoa, varsinkaan egoon samaistumattomuus. Määrätietoisella harjoittelulla esim. tietoiseen läsnäoloon astuminen on päivä päivältä helpompaa.