Valikko Sulje

Uskon laki

Usko on niin korkeavärähteinen hyve, että se ylittää maallisemmat lait ja tekee mahdottomasta mahdollista. Usko antaa ihmeiden tapahtua. Uskolla parantaminen tuo Jumalan lähelle. Usko on kuin järkähtämätön kallio. Se pysyy paikallaan sateesta, rakeista ja mutavyöryistä huolimatta. Sellainen usko on suuri voima.

Uskon laki kuuluu näin: Jos uskot täysin tavoitteeseesi, se toteutuu. Epäilystesi määrästä riippuu, miten lähelle päästät epäonnistumisen mahdollisuuden. Kun uskon täysin, sokeasti ja ehdoitta Jumalalliseen, tiedän, että paras mahdollinen tulos toteutuu. Uskominen merkitsee sisäisen opastuksen ja intuition jatkuvaa kuuntelemista. (Diana Coopers, Hieman henkisistä laeista, 2006.)

Pyrin jatkuvasti muistuttamaan itseäni uskon lain olemassa olosta. ”Jos teillä olisi uskoa sinapin siemenkin verran, voisitte vuoria siirtää”. Tuo vapaasti raamatusta siteerattu teksti on itselleni punainen lanka elämässäni.

Kun teen esim. aarrekarttaa, miellekarttaa, teen jokaisen asian tietoisena ja läsnäolevana sekä uskoen ja mielessäni visualisoiden haluamani lopputuloksen. Totean lopuksi, että tapahtukoon minun korkein paras.

Maailmankaikkeus ei suuressa viisaudessaan anna aivan kaikkea meille, vaan uskon, että kaikki loppujen lopuksi tapahtuu meidän korkeimmaksi parhaaksemme.